Laporan Khas | ACL / PCL Pembunuh Karier | Bazly Azmi | Astro Arena - Astro Arena 1
Malaysia

Laporan Khas | ACL / PCL Pembunuh Karier | Bazly Azmi | Astro Arena – Astro Arena



SUBSCRIBE YouTube Astro Arena (youtube.com/AstroArena)
Layari portal berita sukan http://www.arena.my

Facebook: http://www.facebook.com/astroarenasaluran801
Twitter: http://twitter.com/astroarena
Instagram: http://instagram.com/astroarenahd

source

9 COMMENTS

  1. aku kena acl belah kiri masa main ragbi…da 2 tahun belom operate lagi sbb x ckup bajet …skrang semua sukan xleh main telan liur je mampu tgk member2 main…aku nasihatkan korang ambik la medical card awal2 sbelom ape2 berlaku senang dan cepat disusuli proses rehab yang betul…sekian

  2. Aku salah sorang mangsa ACL sebab main futsal. Tak pasal pasal kena bayar 20k buat surgery kat private. Kalau buat kat hospital kerajaan nak kena tunggu queue lama. Nak scan MRI, sebulan kemudian baru dapat appointment. Nak surgery entah bila laaaa. Point aku is amik la medical card. Kalau tak ada medical card tu memang berjanggut la nak tunggu sampai queue tu

  3. Yeayyy, astro arena patut luaskan lg topik acl pcl mcl lcl, aq pon acl kiri, dan mcl di kaki kanan, ape sukan pon lemah skg, pedihh perit dan hina,hahahaa, eh bkn, wkwkwkwkwkwkwk

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *