Liga Super 2012 (11/01/13) - LionsXII lawan Kelantan (1-2) - Astro Arena 1
Malaysia

Liga Super 2012 (11/01/13) – LionsXII lawan Kelantan (1-2) – Astro Arena



Liga Super 2012
LionsXII lwn Kelantan
Stadium Jalan Besar

source

27 COMMENTS

  1. @qlateman apa ada dgn 0:34 ? .. just setakat kena pgg bontot pun jadi big issue ke? haha , btw aku tak salahkan siapa2 .. klu kau marah ke apa , sorry 🙂 haha Peace bro xD

  2. @hafiz441 rule of engagement bro, sape start dulu, expect retaliation la……kalau dah dipanggil malayshit, takkan ako nak ucap terima kasih kut, tak tahu pulak kalau ko bro….anyway, dh tgk 0:34 ?

  3. Hmm masih ada yang cetek akal .. Ini kan Soccer Match . Dan Biasalah , Adat game, menang kalah korng harus terima je lah . And if dah kalah .. then nak maki maki negara orang .. Why? Just because dah kalah abeh nak lepas kan geram? haha .. Nonsense btw . im just commenting 🙂 No doubt xD

  4. @TheHudzai bro takkan fam nak kasi national team sg main dlm super league… ni team baru lah, memang ada pemain national team senior + under 23, tapi tak semestinya chemistry etc. sama

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *