Piala Malaysia 2011 (Akhir) - Terengganu 1-2 Negeri Sembilan - Astro Arena 1
Malaysia

Piala Malaysia 2011 (Akhir) – Terengganu 1-2 Negeri Sembilan – Astro Arena



Piala Malaysia 2011
Pusingan Akhir
Terengganu lwn Negeri Sembilan
Stadium Shah Alam

source

46 COMMENTS

  1. Aku doa tahun depan tlg lah bagi dekat astro utk siar kan bola . Bg dekat tv 9 hancur 1 game semggu je .. tu pun kalo tunjuk !!! Da lah bosan pengacara pun . Jgn kecam . Luahan dari rakyat bola yg rindu mcm dulu2

  2. Terengganu dah kena main dgn dua team di final Malaysia Cup . Perak dan NS . 2011 Sharbinee buat silap , 2018 Igor Zonjic buat silap . Badi comeback buat Tranung . Belum rezeki nak angkat piala Malaysia masih berterusan .

  3. terengganu masuk final piala malaysia tahun ni, so atas sebab rasa rindu suasana final piala malaysia, aku ulang tengok video ni, meremang bulu roma, suasana masa tu memang the best. n9 zaman kegemilangan sebelum hancur sampai sekarang.

  4. Sumpah aq rindu zaman ni penyokong dri setiap negeri konfem fullhouse jika team negeri sendiri main tapi sekarang thun ni semua penyokong tu macm dh lenyap ntah ke mana hmmm

  5. Tgk player tempatan hbt2 mase ni.. dh blh cabar import dah.. manaf mamat dh mcm import.. tpi player skrg ? Pengurusan pn satu trlampau bergantung kt import player.. yg tak boleh blah johor ah.. hakikatnya.. nak kecam aku kecam la tpi btul kn ? Ada player muda yg bakat sikit kau beli lps beli kau simpan.. klau dri awl kau tknk gune takyah beli lahh

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *